
Що буде якщо відключити синхронізацію?
Якщо ви видалите синхронізований файл на одному пристрої, його буде видалено з усіх ваших пристроїв. Якщо ваші синхронізовані файли уражені вірусом або пошкоджені, файли на інших пристроях також будуть пошкоджені.
Що таке Ттл?
Транзисторно-транзисторна логіка (ТТЛ, англ. transistor-transistor logic — транзистор-транзисторна логіка) — перша широко поширена технологія виготовлення напівпровідникових інтегральних схем.
Що означає увімкнути синхронізацію?
Подiлитися: Якщо синхронізація вимкнена, то Chrome зберігає паролі тільки на тому пристрої, де ви користувались цією функцією. Якщо синхронізацію увімкнути, то ваші паролі будуть доступні всюди, де ви увійдете в акаунт Google.
Що буде, якщо вимкнути Фото iCloud?
Після завантаження оригіналів можна вимкнути функцію «Фото iCloud», і нові зміни, як-от вивантаження нових фотографій, редагування та видалення, більше не синхронізуватимуться на всіх ваших пристроях.
19 votes, 59 comments. Якщо ти підключаєшся через мобільний телефон, налаштування TTL нічого не дасть. Android створює другий інтерфейс rmnet, через…
Час життя або TTL (англ. Time to live) — в обчислювальні техніці та комп’ютерних мережах — максимальний період часу або кількість ітерацій або переходів, за який набір даних (пакет) може існувати до свого зникнення. В інформаційних системах використовується для реалізації кешування, запобіганя зациклювань, …
TTL — це час кешування на серверах інформації про ваші записи DNS. Наприклад, якщо для певного запису задати значення TTL одну годину, то інформація про цей запис зберігатиметься локально на серверах протягом години, а потім її буде оновлено з …